Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Maria skapar en trygg miljö för varje elev

Tack alla som nominerat till årets pedagogiska priser! På så sätt kan utbildningsförvaltningen uppmärksamma och hylla medarbetare inom kommunala och fristående förskolor och skolor som utmärkt sig lite extra.

Kvinna i halvfigur håller utmärkelse i ett klassrum. Maria Larsson, förstelärare vid Vendelsömalmsskolans fritidshem. Foto: Haninge kommun

Varje vår delas pedagogiska priser ut för insatser för föregående år. I år överraskades vinnarna av kollegorna på sina arbetsplatser med diplom, fika och blommor. På platsen fanns även representanter från utbildningsförvaltningen och beroende på priskategori även nämndordförande från barn- och förskolenämnden, Pernilla Kjellin, grundskolenämnden, Veronica Pagard samt gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden, Adam Simonsson.

Priset i kategorin Skicklig pedagog, grupp eller arbetslag i fritidshem inom grundskola, anpassad grundskola gick till Maria Larsson, förstelärare vid Vendelsömalmsskolans fritidshem, med motiveringen:

”Hon har ett enastående engagemang och fokus på det pedagogiska uppdraget som gjort skillnad för både enskilda elever och elevgrupper, samtidigt som hon präglat arbetet på fritidshemmet. Maria har en helhetssyn på elevens skoldag och betonar samarbete och personalens gemensamma ansvar för elevernas utveckling och lärande.”

Fler pedagogiska priser i olika kategorier finns presenterade på den här sidan.

Senast uppdaterad: 28 augusti 2024