Möt Sissela Kyle på Kulturplats Haninge den 7 november

Sissela Kyle. Foto: Matilda Rahm Fotograf: Matilda Rahm

Välkommen till Kulturplats Haninge – en plattform för samtal och nätverkande för kulturarbetare och kulturaktörer i Haninge.

Kom och inspireras av Sissela Kyle, teaterchef och skådespelare som arbetar för att fler ska få tillgång till scenkonst och teater. Kvällens tema handlar om att vara teaterchef och skådespelare och betydelsen av att vara med och påverka vilka historier som berättas.

Under kvällen får du även möjlighet att möta Meeri Wasberg, kommunstyrelsens ordförande, liksom flera medarbetare från kultur- och fritidsförvaltningen. Vi bjuder också på inslag av nycirkus med Jonathan Morell, lättare förtäring samt musik med Daniel Kurba från ungdomshuset Porten.

Kvällens värd är Maria Lindeberg, kultur- och fritidschef.

När: 7 november kl 17.30-19.30
Var: Haninge kulturhus, Poseidons torg 8

Om Sissela Kyle

Sissela Kyle är född 17 mars 1957 i Göteborg. Sissela Kyle är skådespelare och regissör. För närvarande är Kyle verksamhetschef och konstnärlig ledare för Parkteatern och Kretsteatern, Kulturhuset/Stadsteatern. Under hösten kommer fjärde säsongen av SVT:s hyllade dramaserie Fröken Frimans krig där Kyle har rollen som Dagmar Friman.


Anmälan stängd

Anmälan till Kulturplats Haninge är nu stängd. Hur eventet gick kan ni läsa mer här på sidan senare under veckan.

Om du får förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig på mejl till elisabeth.astrom@haninge.se

Om Kulturplats Haninge

Kulturplats Haninge är en mötesplats för det fria kulturlivet och företag inom den kreativa sektorn som skapar och producerar konst och kultur. Med Kulturplats Haninge erbjuder kultur- och fritidsförvaltningen en plattform där kulturaktörer hämtar inspiration och kraft samt nätverkar och skapar nya kontakter. Kulturplats Haninge arrangeras två gånger per år med olika innehåll.

Som ett led i det fortsatta arbetet med Haninge kommuns kulturpolitiska program 2015-2025 KULTURZOOMEN välkomnar kultur- och fritidsförvaltningen dig som är kulturaktör i Haninge till en startplats för nya samarbeten!

Kulturplats Haninge erbjuder:

  • Möjlighet att träffa kollegor inom branschen och initiera nya samarbeten
  • Inspirerande talare med efterföljande samtal
  • Aktuella frågor inom kulturområdet

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 7 november 2017