Upplev och ta del av Kultur mitt i veckan!

Här hittar du kulturaktiviteter för dig som är hemma med barn eller på annat sätt har möjlighet att ta barn på kultur på dagtid. Många av Haninges förskolor kommer på dessa aktiviteter men det finns rum för fler besökare. Det bjuds på scenkonstupplevelser som teater, dans, musik, nycirkus och film men även möjligheten till eget skapande. Det är fri entré.

Evenemangskalenden fylld av roliga saker

Titta i vår evenemagnskalender för alla aktiviteter för barn


Konsthallen i Haninge kulturhus

Konsthall + skola och förskola = sant

Foto: Kristyna Müller

I Haninge kommun strävar vi efter att alla barn och unga ska ha rätt att utöva och uppleva konst och kultur. I konstverkstan i Haninge kulturhus har barn möjlighet att tillsammans med en konstpedagog fördjupa sig i en konstutställning i konsthallen och därefter skapa i konstverkstan med inspiration av besöket. I en kreativ och inspirerande miljö experimenterar vi med olika konstnärliga uttryck. Konstvisningen och workshopen är lustfylld och väcker barnens nyfikenhet och fantasi för bildskapande och konstnärliga uttryck.

Boka in förskolegrupp till Konstverkstan

Till hösten 2017 bjuder vi in alla femåriga barn från Haninges förskolor (som ska börja förskoleklassen 2018), till att besöka konsthallen och konstverkstan med en konstpedagog.

Läs mer här och boka in ett besök med förskoleklassen

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 10 januari 2018