Lyckebygårdens fritidsgård

Foto: Mostphotos Fotograf: Mostphotos

Till Lyckebygården är alla välkomna. Det är en plats där unga får komma till tals och bli sedda. De får vara med och bestämma vad som ska hända och hur lokalerna ska se ut, vad som ska köpas in och mycket mer.

Information gällande fritidsverksamheten för åk 4–6

[3 november] I samband med golvomläggningen i vissa av fritidsgårdens lokaler blev arbetet mer omfattande än vad som planerats och därför drar det ut på tiden. Under resten av termin kommer verksamheten att begränsas enligt nedan.

Den öppna fritidsverksamheten för årskurs 4–6 kommer fortsättningsvis att bedrivas i vissa av Lyckeby fritidsgårds lokaler. Öppettiderna är kl 13–17 som vanligt, med mellanmålsservering.

Besök Vendelsömalms fritidsgård


Vi är mer aktiva på facebook så följ oss gärna där


Öppettider

  • Måndag, kl 13–21
  • Tisdag, kl 13–17
  • Onsdag, kl 13–21
  • Torsdag, kl 13–21
  • Fredag, kl 13–23
  • Lördag, kl 18-23

Varje vardag kl 10–13 är det rastverksamhet för eleverna som går i HagaLyckebyskolan.

Kvällar är för er som går i sexan eller är upp till 19 år. Vi öppnar kl 16 för er som gått ut årskurs 9. Du som går i sexan får stanna kvar till 20.00 på vardagkvällar.

Våra aktiviteter

Man kan köpa mellanmål för 15 kronor eller en "melliskupong" för 150 kronor/11 mellanmål. Det finns också annat nyttigt och gott i caféet att köpa. På gården kan du ta en fika, träffa kompisar, spela spel, baka, pyssla, dansa, chatta, spela pingis och bandy eller någon annan idrott. Även koppla av i tv-hörnan och mycket mer.

Kvällsverksamheten är för ungdomar som går i sjätte klass och uppåt, då är det ungdomarna själva som bestämmer vad som ska hända. Vi fritidsledare lyssnar, vägleder och coachar ungdomarna, stöttar och sätter gränser så att besökarna ska känna sig trygga.

Om du vill veta mer om gårdens aktiviteter gå in på vår Facebooksida.

Vi samarbetar med föräldrar, skola, socialtjänst, polis, föreningar och andra som arbetar för att ungdomar ska få en bra fritid.

Alla är varmt välkomna till Lyckebygården. Just era åsikter idéer och synpunkter är mycket viktiga.

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 januari 2018