Näringslivets dag 15-16 februari 2018

Fotograf: Fredrik Hjerling

Näringslivets dag är konferensen för dig som är företagare i kommunen och vill få inspiration, nätverka och skapa nya affärskontakter. Det är också konferensen för dig som vill bli uppdaterad i vad som händer i kommunen och dig som söker ny kompetens till ditt företag. 2017 blev en succé med flera intressanta talare och samtal under hela dagen och nu laddar vi om inför 2018! Näringslivets dag har genomförts under många år, konceptet har genomgått förändringar efter önskemål från kommunens företag men målet har alltid varit det samma. Vi vill skapa en mötesplats för dig som företagare!

Sista anmälningsdag har gått ut. Kontakta Maria Rosell för mer information 

Vi vidareutvecklar

Vi växer och blir fler och därför satsar vi, i samarbete med Arbetsförmedlingen, på en ännu större rekryteringsmässa där flera företagare har möjlighet att söka efter ny kompetens. Senast hade vi över 1200 besökare till rekryteringsmässan och ett 30 tal företag på plats. Alla företag hittade intressanta kandidater att gå vidare med och nu möjliggör vi för fler att delta.

2018 kommer rekryteringsmässan genomföras torsdag den 15 februari i kommunhuset. Inspirationsföreläsningar hålls fredag 16 februari och avslutas sedan med middag där pris delas ut till bland andra Årets Företagare och Årets Eldsjäl. Anledningen till detta är att så många företagare som möjligt ska kunna delta både på rekryteringsmässan och  på fredagens program.  Det har också varit så stort tryck på rekryteringsmässan både från företag med rekryteringsbehov och arbetssökande vilket gör att vi nu kommer använda en ännu större yta så att fler kan delta. Rekryteringsmässan är kostnadsfri, men ett deltagande kräver att du har ett aktuellt rekryteringsbehov.

Under fredagens konferens kommer vi erbjuda företag att ställa ut sitt företag på den så kallade minimässan (B2B Företagsmässa).

Målet är att genom den här utvecklingen ge dig som företagare ännu större möjlighet att nätverka och skapa nya kontakter som adderar nya affärsvärlden till ditt företag.

Här hittar du deltagarlista samt information om utställare på minimässan. 

Information till dig som är utställare på minimässan den 16 februari 

Referensgrupp 

Näringslivets dag är en dag för dig som företagare och vi vidareutvecklar konceptet tillsammans med referensgruppen och våra samarbetspartner. Referensgruppen består både av företagarföreningar och representanter från olika företag i kommunen. 

Referensgruppen 2018 består av:

Företagarna Haninge
Handelskammaren Östra Södertörn
Jordbro företagspark ideell förening (JFP)
IT företaget
Din Design

 

Årets Företagare

Näringslivets dag avslutades med en galakväll och den årliga prisutdelningen där Årets Företagare, Årets Nyföretagare och Årets Eldsjäl hyllades.

Här kan du läsa mer om Årets Företagare:

Årets Företagare 2017


 

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 15 februari 2018