Restaurangutbildningens foodtruck spred glädje under gymnasiemässan

Från höstterminen 2018 får restaurang- och livsmedelsprogrammet på Riksäpplet en helt ny profil med fokus på vegetariskt och veganskt kök, mobila restauranger och streetfood.

Under gymnasiemässan var programmets egna foodtruck ett uppskattat inslag. Från den serverades hela 2000 smakprover bestående av Riksäpplets hemgjorda tångknäcke med picklad blomkål, pumpa och havrecremefraiche.

Gymnasiemässan gick av stapeln den 23–25 november. Ansökningar till höstterminen görs via gymnasieantagningen under perioden 17 januari–15 februari 2018.

Missade du gymnasiemässan eller vill du veta mer om restaurang- och livsmedelsprogrammets nya profil är du varmt välkommen till öppet hus den 6 december klockan 16.00–19.00 på Riksäpplet, Marinens väg 30, Handen.

Gymnasieantagningen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Riksäpplet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 27 november 2017