Verkstad varje lördag

Konstverkstan i Haninge kulturhus står öppen för barn från 4 år som vill skapa. Konstverkstan är öppen varje lördag från 19 augusti till 16 december under 2017.

Vissa lördagar är det Familjelördagar då inspireras vi av det som händer på scenen och annars är utställningen i konsthallen en inspirationskälla. Det finns alltid en konstpedagog på plats som vägleder in till ett kreativt skapande.

Tid: Kl 12.00–16.00
Plats: Konstverkstan
Ålder: Från 4 år
Pris: Kostnadsfritt


Program i Verkstad varje lördag

26 augusti

Med inspiration från utställningen (Site no. 16 Inked av Gustaf Nordenskiöld) med skulpturer som hänger från taket i konsthallen skapar vi lerskulpturer med tyg och färg.


2 september

Kom och prova på animation med Den Pedagogiska Designbyrån! Du får tillverka en liten karaktär som sedan får liv i en film, med hjälp av stop motion-animation. Inga förkunskaper krävs! I samarbete med Haninge kulturskola.


9 september

Med inspiration från utställningen med skulpturer som hänger från taket i konsthallen skapar vi fantasiskulpturer i lera.


16 september Familjelördag

Med musik i bakgrunden målar vi fram känslor om att vara rädd men sen bli glad.

Läs här vad som mer händer under Familjelördagen


23 september

Med inspiration av den pågående utställningen med många grafiska verk jobbar vi med olika grafiska tryck och berättartekniker.


30 september

Med inspiration av den pågående utställningen med många grafiska provar vi att trycka med ballonger och vardagsföremål.


Verkstad varje lördag

Mer information kommer inom kort.

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 augusti 2017