Kultur för förskola och skola

Barn i konsthallen, Kulturhuset

Här hittar du vårens kultur som Haninge kommun erbjuder förskolebarn och skolelever. Barn och unga kan se teater, konst, film och arbeta kreativt och nyskapande.

Konstverkstan

Konstverkstaden Haninge Kulturhus

Konstverkstan är ett rum för inspiration, nyfikenhet och skapande. Barn i olika åldrar är välkomna in. På plats finns det en pedagog som möter upp med spännande material. Konstverkstan ligger i bredvid konsthallen och där inspireras vi av pågående utställningar.

Läs vad som händer i Konstverkstaden i sommar

Konsthallen och konstverkstaden

I konsthallen visas svensk och internationell samtidskonst i tillfälliga utställningar. Utställningarna byts ca fem gånger per år. Konsthallen samarbetar med flera skolor och förskolor i kommunen som besöker utställningarna regelbundet och arbetar i konstverkstan.

Läs mer om Konsthallen i Haninge kommun

Är du intresserad av att boka en skolvisning av aktuell utställning med din klass?

Vill du ta med din grupp/klass och träffa en pedagog, se aktuell utställning och arbeta i konstverkstan?

Kontakta Kristyna Müller, Konstintendent på 070-606 48 89 eller
kristyna.muller@haninge.se

Konstverkstaden rymmer 10 barn per tillfälle. Endast kostnad för material på 20 kronor per barn.

Visning av konsthallen är gratis.

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 26 maj 2017