Kultur för förskola och skola

Barn i konsthallen, Kulturhuset

Här hittar du vårens kultur som Haninge kommun erbjuder förskolebarn och skolelever. Barn och unga kan se teater, konst, film och arbeta kreativt och nyskapande.

Konsthallen och konstverkstaden

I konsthallen visas svensk och internationell samtidskonst i tillfälliga utställningar. Utställningarna byts ca fem gånger per år. Konsthallen samarbetar med flera skolor och förskolor i kommunen som besöker utställningarna regelbundet och arbetar i konstverkstan.

Läs mer om Konsthallen i Haninge kommun

Är du intresserad av att boka en skolvisning av aktuell utställning med din klass?

Vill du ta med din grupp/klass och träffa en pedagog, se aktuell utställning och arbeta i konstverkstan?

Kontakta Kristyna Müller, Konstintendent på 070-606 48 89 eller
kristyna.muller@haninge.se

Konstverkstaden rymmer 10 barn per tillfälle. Endast kostnad för material på 20 kronor per barn.

Visning av konsthallen är gratis.

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 27 januari 2017