Anmäl dig som publik till Idrottsgalan

Haninges idrottsgala

Här anmäler du dig till Haninge Idrottsgala 2018. Galan sker i Haninge kulturhus (i Handen) fredag 26 januari klockan 18.30 och pågår sedan till cirka 23.00. Biljettpriset är 275 kronor per person.

Observera att anmälan är bindande. I avgiften på 275 kronor ingår mat och måltidsdryck. Sista anmälningsdag  för dig som vill vara publik är 17 januari.

Föreningen faktureras för det antal personer som anmäls. Det är sedan upp till föreningen att göra upp om betalning internt. Anmäler du dig som privatperson får du hem din faktura. Ange hemadress och kontaktuppgifter, personnummer istället för organisationsnummer. Om du är minderårig måste du uppge faktureringsuppgifter till någon vuxen.

Du kan anmäla 10 personer i taget, vill du anmäla fler måste anmälan fyllas i igen.

Är du nominerad?

Du som är nominerad till något av våra priser fyller i alla uppgifter med namn, personnummer istället för organisationsnummer om inte föreningen ska betala övriga gäster (Gäst 2-8) samt kontaktuppgifter. Efter ditt namn skriver du FINALIST (Exempel Johan Andersson FINALIST). Du får ha med dig en anhörig som betalar 140 kronor för sin biljett. För din extragäst skriver du namn och FINALGÄST efter namnet. Föreningar nominerade i kategorin Årets förening utser en representant som räknas som finalist, med en anhörig som betalar 140 kronor för sin biljett. Resterande medlemmar i föreningen betalar fullt pris.

Anmälan idrottsgala

 

Gäster (glöm inte att även ange dig själv om du ska gå på galan)

Kontakt för den här sidan: kulturfritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 13 november 2017