Kvarnbäcksskolan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.

 
Här bygger vi vidare på ditt barns framtid. Tillsammans, personal, elever och föräldrar tar vi ansvar för att skapa en trygg, inspirerande, lärorik och rolig tid några år framöver. Engagerad och kompetent personal är grunden för kvalitet och framgång. Ditt barn blir en viktig del av den framtid vi alla vill uppleva


Uppdaterad den 20 november 2014


Utomhusverksamhet ger tillfällen till upplevelser med många sinnen, vilket är bra förutsättningar för all inlärning. OBS bilden är inte tagen på Kvarnbäcksskolan.

Dags att börja skolan?
Har du ett barn som ska börja i förskoleklass till hösten? I januari - februari 2015 är det dags att välja vilken skola du vill att ditt barn ska gå i. Kvarnbäcksskolan erbjuder dig en plats i en mycket väl fungerande förskoleklass med välutbildad rutinerad personal, gott om utrymme och renoverade lokaler. Vi står för en drivande pedagogisk verksamhet där personalen samarbetar från förskoleklass till årskurs 6. Heldag ute är ett uppskattat inslag i vår förskoleklass. Välkommen att välja Kvarnbäcksskolan. Kontakta oss om du vill ha mer information. kvarnbacksskolan@haninge.se eller telefon 08-606 72 70

20 nov
Aktuell information
Numera hittar du aktuell information som rör dig och ditt barns skola på SchoolSoft. 

14 nov
Skolinspektionens beslut
Läs mer

5 nov
Nämndmöte på skolan
Den 26 november har grund- och förskolenämnden ett öppet möte på Kvarnbäcksskolan. Välkommen! Läs mer

5 nov
En annan hemsida
Hemsidan ändrar karaktär och utseende from januari 2015. Hemsidan blir en hemsida mer riktad till utomstående som söker allmän information om Kvarnbäcksskolan. Hemsidan kommer följaktligen inte att uppdateras i samma omfattning som nu. Aktuell information till föräldrar och elever läggs fortsättningsvis på SchoolSoft. Veckoinfo läggs redan nu på SchoolSoft.

 


Kvarnbäcksskolan. Ständigt i farten, målmedvetet och med kraft. Alla!

Skolledningen har ordet

14 november 2014
Det mesta av vår information till vårdnadshavare och elever sker numera via SchoolSoft. Hemsidan övergår successivt till att vara en sida med allmän information om Kvarnbäcksskolan.

Vi är rädda om våra elever - era barn. Kör med omsorg utanför skolan. Genomfart förbi skolan är inte tillåten - inte heller bilkörning på skolgården. Håll grindarna stängda. Tack!

 


Anmäl alltid frånvaro
 

Meddela frånvaro senast 07:30 aktuell dag och uppge namn och klassOm du vet antalet frånvarodagar uppge det, annars meddela varje frånvarodag. När ditt barn kommer tillbaka meddelar du detta på samma sätt.


Länk till tillgänglighetsdatabas

Många vill delta i samhällslivet och ta del av samhällets utbud, men alla har inte samma förutsättningar att göra det. Målet med TD är att varje verksamhet beskrivs så väl att du lätt kan avgöra om du kan besöka platsen eller inte.


Gratis läxhjälp

Jordbro bibliotek
måndagar kl 16.00 - 19.30
Handens bibliotek
tisdagar kl 15.30 - 18.30
Brandbergens bibliotek
torsdagar kl 15.00 - 18.30

Kvarnbäcksskolan – Mostensvägen 4, 137 68 Jordbro  | 08-606 72 70  |  kvarnbacksskolan@haninge.se


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.