Kvarnbäcksskolan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.

Här bygger vi vidare på ditt barns framtid. Tillsammans, personal, elever och föräldrar tar vi ansvar för att skapa en trygg, inspirerande, lärorik och rolig tid några år framöver. Engagerad och kompetent personal är grunden för framgång. Ditt barn blir en viktig del av den framtid vi alla vill uppleva. Vi utvecklar livet!


Uppdaterad den 25 augusti 2015 


Vi höjer ribban 

Vi arbetar intensivt för att höja resultaten. Ännu tydligare lektionsstrukturer och dubbla inringningssignaler hjälper eleverna att vara på rätt plats när lektionen startar. Alla har rätt till välplanerade och väl genomförda lektioner. På Kvarnbäcksskolan har både personal och elever ansvar för att åstadkomma goda resultat. Vi har fortfarande plats för nya elever i åk 5 och 6.
Kontakta oss  kvarnbacksskolan@haninge.se eller ring 08-606 72 70 

elever vid datorn

Vi går inte längre kvar på Kvarnbäcksskolan men vi lade grunden där. Det går bra för oss. Vi startade också traditionen att arbeta aktivt med att visa respekt för alla. Vår och höst har Kvarnbäcksskolan speciella aktivitetsdagar där alla ägnar sig åt samarbetsövningar i ett stationssystem som leds av elever i åk 6 och skolans lärare. Mycket uppskattat!

SHOW RESPECT  

Intern information
för personal, elever och vårdnadshavare sker uteslutande via SchoolSoft. Inloggningsuppgifter är utlämnade till berörda. Har du problem med din inloggning kan du kontakta oss på tel 070-508 34 09 eller via mail kvarnbacksskolan@haninge.se. Tveka inte att höra av dig om du har frågor till oss.

Skolledning
Mikael Holewa, rektor
Joakim Stenblom, bitr. rektor
Sara Sixten, intendent

Skolans vision
GLÄDJE TRYGGHET MÖJLIGHET

Kör försiktigt utanför skolan
Vi är rädda om våra elever - era barn. Kör med omsorg utanför skolan. Genomfart förbi skolan är inte tillåten - inte heller bilkörning på skolgården. Håll grindarna stängda. Tack!


Plats för fler!
Just nu kan vi ta emot  nya elever! 
Vi har platser kvar i åk 5 och 6


Anmäl alltid frånvaro
 

Meddela frånvaro senast 07:30 aktuell dag och uppge namn och klassOm du vet antalet frånvarodagar uppge det, annars meddela varje frånvarodag. När ditt barn kommer tillbaka meddelar du detta på samma sätt.


Länk till tillgänglighetsdatabas

Många vill delta i samhällslivet och ta del av samhällets utbud, men alla har inte samma förutsättningar att göra det. Målet med TD är att varje verksamhet beskrivs så väl att du lätt kan avgöra om du kan besöka platsen eller inte.


Gratis läxhjälp

Jordbro bibliotek
måndagar kl 16.00 - 19.30
Handens bibliotek
tisdagar kl 15.30 - 18.30
Brandbergens bibliotek
torsdagar kl 15.00 - 18.30

Kvarnbäcksskolan – Mostensvägen 4, 137 68 Jordbro  | 08-606 72 70  |  kvarnbacksskolan@haninge.se


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.