Kvarnbäcksskolan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.

Här bygger vi vidare på ditt barns framtid. Tillsammans, personal, elever och föräldrar tar vi ansvar för att skapa en trygg, inspirerande, lärorik och rolig tid några år framöver. Engagerad och kompetent personal är grunden för framgång. Ditt barn blir en viktig del av den framtid vi alla vill uppleva. Vi utvecklar livet!


Uppdaterad den 31 januari 2015


Nu är hemsidan vårt officiella ansikte utåt
Intern information för personal, elever och vårdnadshavare på Kvarnbäcksskolan sker uteslutande via SchoolSoft. Inloggningsuppgifter är utlämnade till berörda.

Plats för fler elever
Till hösten 2015 har vi möjlighet att starta en helt ny klass i årskurs 1. Har du barn i andra åldrar är du också välkommen att höra av dig redan nu. Vi har plats för elever i åk F-6. Läs mer!

Anmäl ditt intresse på kvarnbacksskolan@haninge.se eller ring 08-606 72 70 och boka ett besök, så berättar vi mer och visar dig runt. Varmt välkommen önskar all personal på Kvarnbäcksskolan, den lilla skolan med det stora hjärtat!


Är du personal, vårdnadshavare eller elev på Kvarnbäcksskolan loggar du in på SchoolSoft för daglig information. Tveka inte att höra av dig om du har frågor till oss.

Vi är rädda om våra elever - era barn. Kör med omsorg utanför skolan. Genomfart förbi skolan är inte tillåten - inte heller bilkörning på skolgården. Håll grindarna stängda. Tack!Plats för fler elever
Så många kan vi ta emot just nu! 


Anmäl alltid frånvaro
 

Meddela frånvaro senast 07:30 aktuell dag och uppge namn och klassOm du vet antalet frånvarodagar uppge det, annars meddela varje frånvarodag. När ditt barn kommer tillbaka meddelar du detta på samma sätt.


Länk till tillgänglighetsdatabas

Många vill delta i samhällslivet och ta del av samhällets utbud, men alla har inte samma förutsättningar att göra det. Målet med TD är att varje verksamhet beskrivs så väl att du lätt kan avgöra om du kan besöka platsen eller inte.


Gratis läxhjälp

Jordbro bibliotek
måndagar kl 16.00 - 19.30
Handens bibliotek
tisdagar kl 15.30 - 18.30
Brandbergens bibliotek
torsdagar kl 15.00 - 18.30

Kvarnbäcksskolan – Mostensvägen 4, 137 68 Jordbro  | 08-606 72 70  |  kvarnbacksskolan@haninge.se


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.