Näringslivets dag 17 februari 2017

Under Näringslivets dag 2017 samlas vi för att fokusera på framtiden i Haninge. Intresset för att etablera företag och bosätta sig i Haninge är enormt och vi ser redan nu att flyttlassen går till Haninge. Vi är nu över 85 000 medborgare och vi beräknas vara många tusen till redan 2020.

För dig som företagare är detta såklart en enorm möjlighet men hur ska man ta tillvara på den? Hur tar du som företagare tillvara på alla de möjligheter som kommer i och med den enorma tillväxt som vi ser idag.

Under 2017 års upplaga av näringslivets dag kommer du bli inspirerad av några utav landets mest medryckande föreläsare, möta näringslivsprofiler i Haninge och ta del av deras framgångsfaktorer.

Läs mer i programmet

Nätverka och få nya affärskontakter

Näringslivets dag är en plats att skapa nya affärskontakter. Här kan du som företagare skapa ett ännu större kontaktnät och hitta nya affärsmöjligheter. Förbered dig med visitkort och fundera på om det är någon speciell bransch, person eller kompetens som du vill komma i kontakt med.

Visa upp ditt företag i Business Expo

För dig som vill visa upp ditt företag finns möjlighet att ta med roll-upp för att ställa ut i Bussiness Expo.

Vi reserverar inga bord utan det kommer finnas möjlighet att ställa en traditionell roll-upp samt mindre broschyrställ.

Antalet platser är begränsat så se till att göra din anmälan så snart som möjligt. Anmälningar före jul har förtur i Business Expo!

Anmäl dig här till Näringslivets dag 2017

Föreläsare

Vi har bjudit in några utav landets ledande föreläsare som berättar om deras syn på ledarskap och hur du med ditt företag lyckas fånga framtiden.

Carolina Klüft - mot nya mål

En av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna berättar hur man skapar framgång, hur man jobbar bäst mot mål och hur en vinnare tänker och hanterar press.

Charlie Söderberg - hur man tänker nytt och annorlunda

En inspiratör av stora mått som blandar ekonomi och personlig utveckling i sin föreläsning om hur vi kan tänka nytt och annorlunda för att skapa helt nya resultat.

Läs mer i programmet

Galakväll 17 februari 2017

Dagen avslutas med en galakväll på nyinvigda hotell Winn med underhållning och den årliga prisutdelningen där Årets Företagare, Årets Nyföretagare och Årets Eldsjäl ska hyllas.

Mer om detta kan du läsa på sidan Nominera som vi publicerar inom kort.

Titta på förra årets företagare


Rekryteringsmässan 2017

Missa inte Rekryteringsmässan

Står du i grepp att förstärka ditt team? Eller kanske söker du extra personal för arbetstoppar? På vår rekryteringsmässa har du chans att knyta kontakt direkt med potentiella medarbetare.

Rekryteringsmässan går av stapeln i kommunhuset. Mässan arrangeras av Haninge kommun i samarbete med Arbetsförmedlingen och öppnar klockan 13.00.

Läs mer om Rekryteringsmässan här

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 december 2016