Frukostmöte

Träffarna ger dig möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarena är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 5 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost severas i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till vårat nyhetsbrev.

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev här

Nästa frukostmöte

  • 20 oktober 2017

Vi söker värdföretag

Är du intresserad av att vara värdföretag för ett frukostmöte så kontakta Näringslivsutvecklare Maria Rosell:

maria.rosell@haninge.se

Regelbundna nätverksmöten för dig som företagare

Genom att delta på frukostmöten får du en möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarna är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 5 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost serveras i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 5 september 2017