Haningeterrassen

Illustration över Haningeterrassen

Paikalle rakennetaan uuden, modernin linja-autoterminaalin lisäksi 600 asuntoa, hoivatiloja, elokuvateatteri sekä kaupallisia ja palvelualan tiloja. Rakennustyöt käynnistetään 1. maaliskuuta, jolloin Handenterminaalin ja kunnantalon välillä oleva pysököintialue suljetaan.

Kiitämme kärsivällisyydestäsi Haningeterassin rakennustöiden aikana.

Handenterminaalin pysäköinti

Handenterminaalin pysäköintialue suljetaan 1. maaliskuuta. Pyydämme käyttämään muita lähistön pysäköintialueita alla olevan kuvan mukaisesti.

1. Pysäköintialue suljetaan 1. maaliskuuta
  2. Maksuton pysäköinti 2 h, jonka jälkeen 5 kr/tunti. Huomioi pysäköintikielto klo 02-04.
  3. Maksuton pysäköinti 1 h, jonka jälkeen 5 kr/tunti.
  4. Pysäköinti ja parkkitalomaksu. Maksuton pysäköinti kerroksiin 1 ja 2 SL:n Accesskorttia vastaan. Pysäköintilipun saa lippuautomaatista SL:n Accesskortilla, jolle on ladattu vähintään 30 päivän täysihintalippu.
  5. Maksullinen pysäköinti.

Uuden linja-autoterminaalin rakennustyöt alkavat

Handenteminaalin ja kunnantalon välinen pysäköintialue suljetaan 1. maaliskuuta. Pysäköintialue sijaitsee rakennusalueella, jolle Handenin uusi linja-autoterminaali rakennetaan. Työmaa-alue suljetaan asteittain kunnes se on kokonaan suljettu 1. maaliskuuta. Purkutyöt ja maansiirto aloitetaan välittömästi ja uuden terminaalin perustan odotetaan valmistuvan vuoden 2018 lopulla. Terminaalin sisustaminen aloitetaan rakennustöiden loppuvaiheessa.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 27 februari 2017