Välkommen till ResearchED

Haninge kommun och Tyresö kommun kommer i februari att vara värdar för en internationell skolkonferens med ResearchED på temat skolutveckling. Tanken är att bidra till utveckling av undervisningen så att varje barn får möta hög kvalitet i skolan. Konferensen riktar sig till lärare, skolledare och alla andra som är intresserade av skolutveckling.

Tid: Lördag den 4 februari 2017 klockan 9.00–16.30
Plats: Fredrika Bremergymnasiet, Haninge

ResearchED:s konferenser har tidigare hållits i framför allt Storbritannien men också i Sydney, New York, Göteborg och Washington. Och nu är det alltså dags för Haninge! 

Konferenserna hålls alltid på en lördag för att så många lärare som möjligt ska kunna gå. De har en mycket stor spridning med tiotusentals följare på sociala medier, som Twitter.

ResearchEd är en ideell lärardriven organisation som har sitt ursprung i Storbritannien. Den startades av några lärare som fortfarande driver den med hjälp av samarbetspartners runt om i världen, som Haninge kommun.

Organisationens uppdrag är: “To raise research literacy, bring people together, promote collaboration, increase awareness, promote research and explore what works”.

Alla föreläsningar kommer att hållas på engelska. Kostnad: 325 kronor per person. Lunch och fika ingår.

Kontakt för den här sidan: barnochutbildning@haninge.se

Senast uppdaterad: 16 januari 2017