Aktuellt

 • Centrum Vux är certifierat Vård- och omsorgscollege

  23 mars 2017

  Centrum Vux är nu certifierade och godkända att ingå i Vård- och omsorgscollege som är en plattform för samverkan mellan arbetsgivare, fackförbund och utbildare inom vård- och omsorgssektorn.

 • Bra människor - en Riksteaterturné

  23 mars 2017

  Missa inte denna varma och roliga föreställning om att inte ge upp. En pjäs som lyckas vara både rolig och samhällskritisk. Rapp amerikansk succékomedi om ensamstående Margie som fått sparken från sitt jobb för att hon alltid kommer för sent. Att det beror på att hon tar hand om sin dotter, som har en utvecklingsstörning, har hennes chef ingen förståelse för.

 • Restaurangutbildningen på Riksäpplet erbjuder en helt ny profil

  22 mars 2017

  Till gymnasieantagningen 2018 kommer restaurang- och livsmedelsprogrammet på Riksäpplet att erbjuda en ny modern profil baserad på hälsotänkande, hållbarhet och omvärldsorientering.

 • Se planen för nya kvarter vid Örnens väg i vår 3D-modell

  17 mars 2017

  Söder om Örnens väg och väster om Nynäsvägen i södra delen av Handen planeras det för ett nytt bostadsområde med skola och förskola. Förslaget till ny detaljplan är nu på granskning fram till 27 mars. För att ge en fördjupad bild av förslaget, har en 3D-modell tagits fram.

 • Filmvisning och samtal - Måste Gitt

  17 mars 2017

  29 mars kl 17:00 – 20:00 visas den uppmärksammade filmen ”Måste gitt” där man får följa Metin, en ung man från Jordbro där oskrivna lagar gäller och de egna domstolarna har sista ordet.

 • Författarbesök med Gellert Tamas - Det svenska hatet

  15 mars 2017

  Gellert Tamas är författare, dokumentärfilmare och journalist. Hans böcker och filmer har ofta skapat debatt och uppmärksamhet. Boken Det svenska hatet kom ut i höstas och är den tredje och avslutande delen i Tamas Sverige-trilogi efter böckerna Lasermannen och De apatiska.

 • Presentera er verksamhet på mässan minfritid.nu

  10 mars 2017

  Mässan minfritid.nu är den största fritidsmässan i Sverige som vänder sig till personer med funktionsnedsättning i alla åldrar. Mässan är en mötesplats där nya kontakter tas och nya samverkansformer uppstår. Nu söker vi utställare till årets mässa

 • Lerfigurer i konstverkstaden söker sina ägare

  9 mars 2017

  Har du varit med och skapat lerfigurer i kulturhuset? Nu har du möjligheten att ta hem dina figurer.

 • Följ kommunfullmäktige direkt via hemsidan

  6 mars 2017

  Måndagen 6 mars klockan 16.00 kan du följa kommunfullmäktiges möte direkt via webben.

 • Nu fortsätter resan mot Haninge stad

  6 mars 2017

  Välkommen till Haninge centrum, lokalen ovanför rullbanden. Här hittar du en utställning om hur Haninge stad skulle kunna se ut 2050.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}