Aktuellt

 • Jämför olika verksamheter och tjänster

  18 januari 2017

  Nu kan du enkelt söka och jämföra olika verksamheter och tjänster i Haninge genom en webbaserad jämförelseguide. Både kommunala och privata verksamheter finns med i jämförelseguiden.

 • Röjning i Lillgårdsspåret påbörjat

  18 januari 2017

  Idag, onsdag, kommer röjningsarbetet påbörjas av de omkullblåsta träd som ligger i spåret i Lillgården (Tungelsta) och arbetet förväntas ta 2-3 dagar. Under torsdagen den 19 januari kommer elektriker åtgärda belysningskabeln.

 • Fornvård på Jordbrogravfältet

  18 januari 2017

  Jordbrogravfältet är ett av Nordens största och mest välbevarade gravfält från äldre järnålder (500 f kr – 550 e Kr). Här finns 800 kända gravar och troligen många fler under markytan. Gravfältet är unikt på flera sätt, både genom sin storlek och genom de många olika gravformerna.

 • Anhöriggrupp för dig som har någon i din närhet som missbrukar

  17 januari 2017

  Har du någon i din närhet som missbrukar eller har missbrukat och känner att det påverkar ditt välmående? Då är du välkommen att delta på vår anhöriggrupp som startar den 2 februari klockan 16.30-17.45.

 • Lever du med någon som har psykisk ohälsa?

  12 januari 2017

  Psykisk ohälsa drabbar inte bara den som lider av det, utan oftast även de som lever tillsammans med personen. Den 2 februari startar vi en cirkel för dig som har en närstående med psykisk ohälsa, en psykossjukdom, schizofreni eller generell personlighetsstörning.

 • ResearchED

  11 januari 2017

  Haninge kommun och Tyresö kommun kommer i februari att vara värdar för en internationell skolkonferens med ResearchED på temat skolutveckling. Tanken är att bidra till utveckling av undervisningen så att varje barn får möta hög kvalitet i skolan. Konferensen riktar sig till lärare, skolledare och alla andra som är intresserade av skolutveckling.

 • Runstensskolan till semifinal i Arla Guldko

  10 januari 2017

  Runstensskolan är en av alla förskolor, skolor och seniorserveringar runt om i Sverige som tagit sig igenom det första nålsögat i Arla Guldko 2017 och gått till semifinal i kategorin Bästa matglädjeskola. Tävlingen avgörs den 4 maj.

 • Skidåkning i Rudan

  5 januari 2017

  Just nu finns det i Rudan 3,3 km spår på övre ängarna samt 600 m konstsnöspår. Välkomna att njuta av vintervädret!

 • Ny träffpunkt i Tungelsta

  5 januari 2017

  Välkommen till vår nya träffpunkt i Tungelsta kyrka. På träffpunkten kan du delta i olika aktiviteter, ta en kopp kaffe och umgås med andra besökare.

 • Gratis broddar till alla seniorer

  4 januari 2017

  Nu är snön och kylan här och med det även halkan. För att undvika olyckor delar kommunen därför ut gratis broddar till alla seniorer i Haninge.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}