Aktuellt

 • Turnerande världsutställning för barn – snart i Haninge

  11 juli 2017

  Kan regnsmatter eller höstlövsprassel förvandlas till musik? Kan en liten bit mossa bli ett fantastiskt konstverk med hjälp av digital teknik? Och vad händer när vi gör naturen digital? Besök utställningen Bordercrossing som kommer till Haninge i september.

 • Utbilda dig till gruppledare i föräldraprogrammet ABC – alla barn i centrum

  4 juli 2017

  Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Nu söker vi dig som vill bli gruppledare för ABC - alla barn i centrum.Starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för att skapa trygga och självständiga individer. Det är det ABC-föräldraträffar handlar om och därför Haninge kommun erbjuder alla föräldrar möjlighet att delta i föräldraträffarna ABC.

 • Tillfälliga linjeändringar för bussar under sommaren

  29 juni 2017

  Under sommaren kommer SL och Nobina göra några tillfälliga linjeändringar som främst påverkar busslinjerna 810 och 835. För mer information kring detta kontakta SL kundservice på telefon 08-600 10 00

 • Vill du bli ungdomsledare?

  29 juni 2017

  Är du mellan 16–20 år och vill gå en ledarskapsutbildning? Välkommen till vår ungdomsledarutbildning, som vänder sig till dig som vill vara en god förebild för andra ungdomar.

 • Vi förbättrar och underhåller gång- och cykelbron vid Mostensvägen/Nynäsvägen för ökad trafiksäkerhet

  29 juni 2017

  Under vecka 27 påbörjas arbetet med att renovera gång-och cykelbron vid Mostensvägen/Nynäsvägen i Jordbro. Detta för att möta dagens krav på framkomlighet och säkerhet. Arbetet beräknas ta cirka 3 veckor.

 • Antalet stipendiater har fördubblats i Haninges kommunala skolor

  27 juni 2017

  Av de elever som gick ut årskurs 9 i de kommunala skolorna i år får 29 stycken (4,8 %) utbildningsförvaltningens stipendium för mycket goda studieresultat. Förra året var det 14 elever (2,4 %) som premierades. Antalet stipendiater har med andra ord mer än fördubblats på ett år.

 • Haninge i Almedalen 2017

  26 juni 2017

  Under Almedalsveckan i Visby kommer Haninge kommun att medverka i flera seminarier och möten i syfte att förbättra kommunens verksamhet. Framförallt kommer näringslivsfrågor och stadsbyggnadsfrågor att vara i fokus, men även frågor om livskvalitet och skolans utveckling.

 • Parkering i Askfatshamnen

  21 juni 2017

  Under perioden 15 maj–15 september införs parkeringsavgift på prov i Askfatshamnen. Det är för att öka tillgängligheten till parkeringen så att fler kan besöka Askfatshamnen och Dalarö.

 • Rekordmånga nyanlända med gymnasiebehörighet

  20 juni 2017

  Trots att andelen nyanlända elever i årskurs 9 har ökat markant bibehåller Haninges kommunala skolor en god resultatutveckling. Det visar de preliminära resultaten av 2017 års slutbetyg. Resultatet visar också att andelen nyanlända med gymnasiebehörighet nästan har fördubblats på två år.

 • Haninge nominerad som Årets Hållbara Skolmatskommun

  14 juni 2017

  Haninge nominerades i år till Årets Hållbara Skolmatskommun. För femte året i rad nominerades Haninge i tävlingen som bidrar till att höja kvalitén på den offentliga gastronomin genom att lyfta fram och sprida goda exempel från skolmatssverige.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}