Aktuellt

 • Pedagogiska utmärkelser 2017

  18 september 2017

  För åttonde året i rad delades de pedagogiska utmärkelserna ut under utbildningsförvaltningens strategidag. Allmänheten har nominerat och juryn, bestående av förvaltningsledningen, har utsett vinnarna.

 • Föreläsning: Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och anhörigperspektiv

  18 september 2017

  De vanligaste neuropsykiatriska funktionsnedsättningarna är ADHD, ASD/Aspergers syndrom, Tourettes syndrom och språkstörning. Marie Adolfsson, leg. sjuksköterska och projektledare för "Anhörigstöd", på Riksförbundet Attention, föreläser kring ämnet.

 • Haninge på Business Arena Stockholm 20-21 september

  15 september 2017

  Besök vår monter 4039 på Business Arena Stockholm som hålls på Stockholm Waterfront Congress Centre den 20 och 21 september 2017.

 • Nyfiken park i Tungelsta trädgårdspark

  13 september 2017

  Var med och upptäck, utforska och utveckla Tungelsta trädgårdspark! Kom förbi, ta en fika och tyck till om parken den 29-30 september.

 • Följ kommunfullmäktige direkt via hemsidan

  6 september 2017

  Måndagen 11 september klockan 16.00 kan du följa kommunfullmäktiges möte direkt via webben.

 • Tyck till om socialtjänsten!

  5 september 2017

  Socialförvaltningen deltar under hösten i två undersökningar där vi vill veta vad du tycker om mötet med oss. Det är en enkel enkät som fylls i efter besök eller utförd insats, det är frivilligt och du är anonym. Informationen är viktig för att vi ska bli bättre på det vi gör.

 • Försvarsmaktsövningen Aurora

  1 september 2017

  För att öka den militära förmågan kommer Försvarsmakten under september att genomföra försvarsmaktsövningen Aurora 17. Det är en nationell övning som bygger ett starkare försvar, där samtliga stridskrafter deltar, och som ökar den samlade förmågan att möta ett angrepp mot Sverige.

 • Vill du veta mer om hur det är att vara familjehem?

  1 september 2017

  Det finns barn och ungdomar som av olika skäl inte kan bo hos sin biologiska familj, ett familjehem tar då emot barnet under en period av barnets liv eller under hela barnets uppväxt. Vi söker nu familjer som vill göra skillnad och hjälpa ett barn vidare i livet. Välkommen på ett förutsättningslöst informationsmöte

 • Välkommen ut i naturen!

  30 augusti 2017

  Haninge har en fantastisk och omväxlande natur! Här finns allt från karga kobbar i havsbandet till trolska tjärnar och mossbelupna skogar i Tyresta och Tornbergets naturreservat.

 • Skärgårdsting 26 augusti

  24 augusti 2017

  Det kustnära fisket blir temat på årets skärgårdsting. Här möts skärgårdsbor, skärgårdsföreningar, experter och politiker för att diskutera skärgårdsfrågor. Kom och lyssna, ställ frågor och gör din röst hörd. Välkommen!

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}