Aktuellt

 • Resultat från brukarundersökning

  21 april 2017

  Under hösten 2016 genomförde socialförvaltningen två brukarundersökningar. Den ena riktade sig mot individ- och familjeomsorgen (IFO) och den andra mot funktionshindersområdet. Nu har vi sammanställt resultaten.

 • Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? En rikstäckande undersökning från Socialstyrelsen

  21 april 2017

  Vad tycker du som är senior och har hemtjänst eller bor i särskilt boende om din vård och omsorg? Var med och påverka genom att svara på enkäten du fått med posten.

 • Följ kommunfullmäktige direkt via hemsidan

  13 april 2017

  Tisdagen den 18 april klockan 16.00 kan du följa kommunfullmäktiges möte direkt via webben.

 • Vill du veta mer om hur det är att vara familjehem?

  11 april 2017

  Det finns barn och ungdomar som av olika skäl inte kan bo hos sin biologiska familj, ett familjehem tar då emot barnet under en period av barnets liv eller under hela barnets uppväxt. Vi söker nu familjer som vill göra skillnad och hjälpa ett barn vidare i livet. Välkommen på ett förutsättningslöst informationsmöte

 • Avgrävd elkabel mellan Handens pendeltågsstation och Poseidonstorg

  10 april 2017

  En elkabel har av misstag grävts av varför belysningen i gångtunneln mellan Handens pendeltågsstation och Poseidonstorg inte fungerar.

 • Dags att anmäla sig till årets Beachparty på Dalarö!

  10 april 2017

  Fredag 16 juni du som behöver lite extra stöd välkommen på Beachparty på Dalarö! Träffa kompisar, prova judo, klättring, kajak, badminton och mycket mer. Delta i konstverkstan eller umgås med djur och varför inte åka en tur med ribbåten?

 • Kondoleansbok i Kulturhuset i Handen

  9 april 2017

  Vi har fått frågor och önskemål om att kunna skriva i en kondoleansbok för att hedra offren i den allvarliga händelsen som inträffade i fredags. Med anledning av detta kommer Kulturhuset i Handen hålla öppet från kl 12.00 under söndagen.

 • Angående händelsen i Stockholm

  7 april 2017

  Med anledning av den allvarliga händelsen i Stockholms centrala delar under fredagen följer kommunen händelserna i regionen, i nära samverkan med övriga myndigheter. Här nedan följer ett par ord från kommunstyrelsens ordförande Meeri Wasberg (S) om händelsen.

 • Vårdar du din närstående? Välkommen på öppet hus på Tallhöjden

  7 april 2017

  Nu öppnar vi upp träffpunkten på Tallhöjden, Runstensvägen 13, den 26 april kl. 13:00 – 16:00 för dig som vårdar din närstående över 65 år. Kom och träffa vår anhörigkonsulent och personal som arbetar med anhörigstöd. Vi bjuder också på taktil massage, musik, lotteri och möjlighet till både kreativitet och glädje - välkommen!

 • Haninge kommun på Framtidsmässan

  5 april 2017

  Pulsen stiger i Haninge och här får du möjlighet att jobba med frågor från idé till verklighet. Träffa oss på Framtidsmässan den 6 april så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter som finns för dig.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}