Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Haninge kommun

Aktuellt

Cykelloppet Velothon går genom Haninge

Den 11 september genomförs cykelloppet Velothon från centrala Stockholm, via sex Södertörnskommuner, däribland Haninge. Tanken är att etablera en återkommande cykeltävling som kan bidra till att främja folkhälsan och bredda cykelsporten i Sverige.

En teckning på en mamma och ett barn

Anmäl dig till våra föräldraträffar - för dig med barn 3-12 år

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för att skapa trygga och självständiga individer. Det är det ABC-föräldraträffar handlar om.

Från Haninge till OS - är du vår nästa idrottsstjärna?

Testa dina gränser. Resan börjar här. Bli en del av Sveriges Olympiska kommittés (SOK) stora satsning Heroes of Tomorrow. Drömmen om OS ger energi, men vägen dit är lång och full av utmaningar. Ingen klarar resan ensam. Med SOK kan du få rätt stöd för att närma dig ditt mål.

Kultur- och demokratidagar 6-11 september

Hur gör jag min röst hörd? Hur kan jag vara med och bestämma och ta plats i vårt samhälle? Vad kan jag själv bidra med? Under en vecka fokuserar Haninge på demokrati och jämlikhet. Temat är ”Fritt ord 250 år”. Var med och diskutera utanförskap och gemenskap, lyssna på musik och ta del av utställningar och festliga kulturarrangemang.

Trafikförändringar och alternativa vägar när Vikingaskolan flyttar

Korsningen Eskilsvägen/Dalarövägen blir en säker skolvägspassage för skolbarn från och med höstterminen. Extra uppmärksamhet krävs vid korsningen som kommer att få varningsskyltar och bredare övergångsställen. Det är skolbarn från Vikingaskolan som flyttar in andra skollokaler under tiden den nya Vikingaskolan byggs.

Dags att lämna förslag till de Pedagogiska priserna!

Dags för 2016 års nomineringar till utbildningsförvaltningens utmärkelser för pedagogiska insatser! Vet du någon pedagog som gjort det där lilla extra för din skola, förskola eller fritidshem? Eller kanske serveras dina barn den allra bästa skolmaten? Var med och lämna ditt förslag nu!