Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Haninge kommun

Aktuellt

Ärtsångare

Naturvårdsplanen vägledande i all samhällsplanering och myndighetsutövning

Kommunens naturvårdsplan syftar till att bevara och utveckla kommunens naturvärden och ska göra det möjligt att i ett tidigt skede av samhällsplaneringen ta hänsyn till områden med höga naturvärden och till viktiga ekologiska samband och strukturer.

Årets Företagare 2017

Under Näringslivets dag 2017 utsågs Årets företagare i Haninge. Priserna delades ut i fyra kategorier; Ungt företagande, Årets Eldsjäl, Årets Nyföretagare och Årets Företagare.

Informationsmöte om LSS 23 februari

Vill du veta mer om LSS? Då är du välkommen till ett informationsmöte 23 februari.

Ribbybergsskolan vinnare i tävlingen Gå och cykla till skolan

Den rikstäckande tävlingen som anordnas av Trafikkalendern går ut på att eleverna ska gå och cykla flest kilometer till och från skolan under oktober månad.

Ungdomar som plockar skräp

Anmäl er till årets klasstädning

I år genomförs Klasstädningen under vecka 17 (24-28 april). Klasstädningen är en möjlighet för skolklasser att tjäna lite extra till klasskassan samtidigt som de deltar i kampen mot nedskräpningen.

Betande ko

Haninge når mål om ekologisk mat

Haninge kommun har höga ambitioner när det gäller ekologisk mat och en giftfri vardag. Målet är att nå upp till minst 50 procent inköp av ekologiska livsmedel till kommunens verksamheter till år 2018.